De QAtool methode helpt met het maken van een degelijk Plan Van Aanpak 

Als u bij een klant komt om te bespreken waar u de grootste toegevoegde waarde kunt leveren, dan begint dat bij een oriënterend gesprek. In dat gesprek wordt vaak het potentiële werkveld afgetast. Diverse vragen zullen moeten leiden tot een beeld van de actuele situatie en de mogelijke knelpunten en wensen.

Veelal gaat het in een dezelfde richting. Als adviseur heeft u nu eenmaal uw stokpaardjes. U bent daar goed in en kunt scoren. Wij geven u nu ook de mogelijkheid om uw ideeën in een breder perspectief te plaatsen. Er leiden meerdere wegen naar Rome en mogelijk zijn er onderwerpen waarmee u sneller resultaat boekt. Tijd is natuurlijk altijd een belangrijke factor. QAtool biedt kansen om meer acties te ontdekken. Ervaren adviseurs hebben tenslotte al voldoende aan de richting waar de kansen of risico’s liggen om een organisatie te helpen. QAtool maakt deze zichtbaar.

 Om een degelijk Plan Van Aanpak te maken kunt u met QAtool een hele set Functie Analyses inzetten om alle aspecten van een MKB organisate te inventariseren. Het levert een hele serie kansen en risico’s. Het is nu aan u om dit om te zetten naar een voorstel. De QAtool methode levert daar ook nog eens een slimme manier bij om de belangrijkste prioriteiten mee te bepalen.

Probeer ons maar een uit met een gratis Basis abonnement en de standaard Business Analyse.

QAtool biedt vervolgens voor 13 verschillende Functiegebieden ook nog eens vele Detail Analyses.