ISO9001:2015 en Productie Workshops

Posted by | oktober 05, 2016 | Bedrijf algemeen | No Comments

Maak een reuzenstap

De ISO9001:2015 en/of de Productie Workshop

Nederland komt langzaam weer uit de crisis. De orderstroom van veel bedrijven komt weer op gang. Maar prijzen staan nog steeds onder druk. Dat vraagt om grote efficiency en effectiviteit in productieprocessen. Veel slimme bedrijven hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in de beheersing van hun processen, en plukken daar nu de vruchten van. De ervaring leert dat het goed is om regelmatig het productieproces en de beheersing ervan te evalueren. Vaak liggen kleine verbeteringen voor de hand, die zorgen voor enorme verhoging van de productiviteit. Vaak ook hebben uw medewerkers al lang zicht op deze verbeteringen, maar bereiken hun suggesties nooit het management.

QAtool biedt een heel eenvoudige methode aan om snel zicht te krijgen op uw productieprocessen en de verbeteringen die daarin mogelijk zijn, waarbij zoveel mogelijk inzichten van mensen uit uw organisatie worden gebruikt. We bieden u de eenmalige mogelijkheid om het instrument toe te passen. Zo leert u QAtool kennen, én u krijgt direct een aantal suggesties mee om verbeteringen in uw proces aan te brengen.

Wij bieden u de gelegenheid om deel te nemen aan de “QAtool Productie Workshop” en/of de “QAtool ISO9001:2015 Workshop” tegen een sterk gereduceerd tarief. Tijdens deze workshops passen wij het instrument toe op uw bedrijf en krijgt u een waardevol beeld van de stand van zaken van uw productieprocessen en/of wat er te doen staat voor uw ISO9001:2015 certificaat.

Belangrijk onderdeel van onze werkwijze is de discussie over mogelijke verbeteringen met uw mensen. Die zijn in de workshops uiteraard niet aanwezig, maar u bent in het gezelschap van een aantal collega directeuren waarmee u van gedachten kunt wisselen. Bij de Productie workshop is onze expert adviseur “productieprocessen” één van onze trainers. Bij de ISO9001:2015 Workshop is onze expert en officieel auditor op ISO9001:2015 aanwezig. Zij kunnen u direct enkele waardevolle adviezen meegeven.

Voor deze gecombineerde workshops, netwerkbijeenkomst en adviesgesprek brengen wij u het bescheiden bedrag van € 250 in rekening. Als u er maar één goede verbetertip uit haalt, is dit bedrag al in een veelvoud terugverdiend! Dit kunnen we alleen zo scherp aanbieden, omdat we erop vertrouwen dat u na de bijeenkomst zo enthousiast bent over onze methode dat u die ook op andere onderdelen van uw organisatie wil toepassen. En om het nog mooier te maken: mocht u ertoe overgaan om QAtool in uw bedrijf in te zetten, dan kennen wij u een korting toe ter waarde van het bedrag van de workshop. In dat geval kost de workshop u helemaal niets!

Voor meer informatie over de verschillende workshops, klik hier.

Klik hier voor direct inschrijven