QAtool Workshop

We stropen de mouwen op…

In de komende tijd zal QAtool in samenwerking met diverse partners workshops organiseren voor ondernemers, managers en adviseurs. U leert daar in de praktijk hoe u verbeteringen realiseert in uw bedrijf die worden gekozen door uw eigen medewerkers. U hoeft eigenlijk zelf niet meer aan te geven wat er moet gebeuren. Uw team krijgt nu zelf de kans om hun kennis en ervaring in te zetten in hun eigen werkomgeving. Daarbij zorgt QAtool voor het inzicht en het overzicht. De krachtige maar toch eenvoudige QAtool verbetermethode zal worden toegepast op uzelf en uw bedrijf. We hebben maar een dagdeel nodig om het u te laten ervaren. U gaat naar huis met nieuwe en direct toepasbare inzichten en minimaal drie prioriteiten waarvan u weet dat het gaat helpen.

De volgende zaken komen in de workshop aan de orde:

  • Binnen 45 minuten uw eigen, direct te realiseren, verbeteringen in kaart. We noemen dat uw eerste kwaliteit-Sprint.
  • Direct toepasbare tips van onze experts en van collega- ondernemers
  • Suggesties voor mogelijkheden om uw medewerkers nog beter te betrekken bij verbeteringen
  • Inzicht in de samenhang der dingen: hoe hangen uw belangrijkste bedrijfsfuncties met elkaar samen.

In de workshop maakt u zelf rapporten die op u en uw organisatie van toepassing zijn. Ze zijn zo concreet dat u er meteen na thuiskomst mee aan de slag kunt gaan.

workshop-plaatje
We starten om 13:00 uur en zijn op tijd klaar voor het aperitief zodat u nog tijd heeft om met de overige deelnemers te netwerken.

Op dit moment zijn de volgende workshops gepland:

  • 22 februari Productie met Wim de Kievid
  • op verzoek ISO9001:2015 Suite
  • op verzoek MKB Suite

Om voldoende tijd aan alle deelnemers te kunnen besteden, hebben wij moeten besluiten om maximaal 12 deelnemers per workshop toe te laten. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Dus: wacht niet te lang, want vol is vol!

Locatie: Peak & Valley, Zijpendaalseweg 8, 6814 CK ARNHEM (5 min. van station Arnhem Centraal)

De kosten voor een workshop bedragen € 250,- per deelnemer. U krijgt na afloop nog een speciale aanbieding indien u gebruik wil maken van een vervolgtraject met QAtool en haar partners.

INSCHRIJVEN