1 + 1 = 3

Het team van QAtool bestaat uit een groep ervaren ondernemers en vakspecialisten. Ieder heeft in zijn vakgebied minimaal 15 jaar ervaring, veelal opgedaan binnen het MKB. Wij geloven in transparantie en samenwerken en wij vullen elkaar aan. Daar profiteert u van. Wij zijn trots op QAtool, waarvan de kracht vooral zit in de eenvoud.

De professionals

QAtool is vooral ook mogelijk gemaakt en uitgebouwd door de persoonlijke inzet van Adri Jansen, Patrick Eichelsheim, Corné van de Pol, Leo Mulder en Bram Bart. Jan Sonneveld is productmanager en tekent tevens voor de Marketing & Communicatie van QAtool. Het design is ontwikkeld door Marcel Stalenhoef. De bijdragen van Wim Aalbers, Meindert Boorsma, Wim de Kievid, Diederik van der Burg, Ton van Kattenbroek, Nick van Moerkerk en Wiebe Zijlstra maken de QAtool content compleet.

Partners

QAtool is een ideale methode voor MKB adviseurs. Zij kunnen het gebruiken om hun klanten gestructureerd mee te ondersteunen op allerlei gebieden. Deze adviseurs bevinden zich in geheel Nederland. QAtool kan ze voor u benaderen. Kwaliteitsmanagers in een MKB onderneming kunnen natuurlijk ook als adviseur optreden.

2015-02-02 Jan Sonneveld

Jan Sonneveld

Founding Partner / Productmanager

Jan ontwikkelde de QAtool methode op basis van jarenlange ervaring als benchmarker, business analist en management consultant. Hij is gespecialiseerd in organisatorische zaken met veel ervaring in operations management, continue verbeterprogramma’s en ICT oplossingen die voor betere business zorgen.
LinkedIn / Twitter / Website

Foto 16 Diederik van der Burg

Diederik van der Burg

Auteur ISO-9001

Diederik is sinds 1989 actief op het terrein van kwaliteitsmanagement en is eigenaar van adviesbureau Adburdias. Als adviseur en trainer helpt hij organisaties om steeds slimmer met de juiste dingen bezig te zijn. Van visie en beleid, tot certificering en prestatiemeting. Altijd staat de effectiviteit van de medewerkers en dus de organisatie voorop. Diederik is senior teamleider bij Certiked, onderdeel van de Lloyds Register Group.
LinkedIn / Twitter

2015-04 Patrick Eichelsheim

Patrick Eichelsheim

Auteur Personeelsbeleid

Patrick is een betrokken, zelfs bevlogen adviseur met als specialisme (of passie) alles met betrekking tot Personeel en Organisatie. Van werving tot ontslag, van assessment tot demotie en van fusie tot de oprichting van ondernemingsraden. In de voorbije jaren werd hij vooral ingezet bij het realiseren van een duurzaam personeelsbeleid en de ontwikkeling van mens en organisatie.
LinkedIn/ Twitter

Foto 04 Wim A

Wim Aalbers

Auteur Bedrijfsvoering

Wim Aalbers spreekt en schrijft over leiderschap, strategie en communicatie. Hij adviseert, coacht en traint (directie-)teams. Hij werkte eerder voor o.a. Kimberly Clark, Sara Lee H&PC en Bush Boake Allen. Wim woont in Veenendaal, is actief netwerker, verbinder en promotor.
LinkedIn / Twitter

Foto 05 Leo

Leo Mulder

Auteur Verkoop

Als ervaren Sales- Management Trainer/Coach heeft Leo een pragmatische werkwijze die zorgt voor continuïteit. Hij richt zich op samen werken, doelgericht ontwikkelen en nieuwe kennis omzetten in resultaat. Leo werkt in verschillende branches.
LinkedIn / Twitter

Foto 13a Macel Stalenhoef Pasfoto

Marcel Stalenhoef

Design & Interaction Design

Marcel is een allround ontwerper die zijn 9 jaar ervaring graag toepast in slimme en mooie media-uitingen. Hij creëert dagelijks unieke en veelzeggende logo’s , huisstijlen of websites. Zijn specialisatie ligt op het gebied van interaction design. Marcel is een kei in het duidelijk ontwerpen en bedenken van slimme, interactieve programma’s zoals een website beheersysteem, een registratiesysteem en natuurlijk ook een online tool als QAtool.
LinkedIn / Twitter

Foto 07 Bram

Mr. A.A. (Bram) Bart

Auteur Juridische zaken

Bram is sinds 1998 advocaat in Veenendaal en hij werkt bij Van Loon advocaten. Als advocaat bij een kleiner kantoor heeft hij brede ervaring in het adviseren van particulieren en bedrijven op het gebied van het civiele recht en het bestuursrecht. Daarnaast doet hij strafzaken en verdedigt Bram vrijwel wekelijks de belangen van zijn cliënten in de rechtszaal. Hij is slagvaardig, werkt zorgvuldig en reageert adequaat bij de belangenbehartiging van zijn cliënten.
LinkedIn

Foto 08 Corné

Corné (H.C.) van de Pol AA FB

Auteur Financieel en fiscaal

Corné heeft na zijn accountancy opleiding de opleiding tot Federatie Belastingadviseur afgerond. Na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij een groot kantoor, heeft hij als eindverantwoordelijk accountant een mkb-afdeling bij een regionaal kantoor aangestuurd. Inmiddels is hij eigenaar van To Count On Accountants en Belastingadviseurs. Corné geeft daarnaast les op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
LinkedIn / Twitter

Foto 09 Wim de K

Wim de Kievid

Auteur Productie

Vele jaren ervaring in de procestechniek, zakelijke dienstverlening en zorgsector hebben Wim veel kennis en kunde opgeleverd over bedrijfsprocessen in de breedste zin van het woord. Vanuit de management- en bestuurlijke invalshoek, vanuit de operationele kant en – zeker niet in het minst – ook vanuit de menselijke invalshoek. In 2010 heeft Wim de stap gezet om deze kennis in te brengen in een eigen bedrijf dat zich richt op procesverbetering bij de industriële MKB bedrijven. In 2014 heeft dit geleid tot het schrijven van QuickScans voor deze sector.
LinkedIn / Twitter

Foto 10 Meindert

Meindert Boorsma

Auteur Projectmanagement

Als enthousiaste en resultaat gedreven programma/project manager heeft Meindert brede ervaring in het realiseren van structurele veranderingen in organisaties. Hij weet visie en strategie om te zetten in operationele realiteit en hij motiveert medewerkers om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Hij focust op alle stakeholders en heeft aandacht voor duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Zijn passie ligt bij het structuren en optimaliseren van bestaande organisaties en bedrijfsprocessen om een duurzame toekomstvisie te realiseren.
LinkedIn

2015-04-15 Ton van Kattenbroek

Ton van Kattenbroek

Auteur Marketing en Communicatie

Ton brengt voor opdrachtgevers hun dagelijkse, vaak complexe uitdagingen op het gebied van marketing en communicatie terug tot inspirerende eenvoud. Hij is een creatieve denker en doener op het gebied van communicatieadvies en conceptontwikkeling, creatie van tekst, beeld en vormgeving en hij verzorgt de realisatie van alle communicatiemiddelen.
LinkedIn / Twitter

Wiebe-1

Wiebe Zijlstra

Auteur ICT voor ZZP-er en kleine MBK

Wiebe is al 28 jaar werkzaam op het snijvlak tussen business en ICT. Eerst als programmamanager bij Cap Gemini en de laatste 17 jaar als zelfstandig ondernemer bij ZBC, vooral gericht op het MKB. Hij is zeer pragmatisch en gaat voor slimme oplossingen, die werken in de praktijksituatie van de klant. Niet alleen op ICT-gebied maar ook op gerelateerde onderwerpen als uitbesteding, informatiebeveiliging, continuïteit, project management en contractmanagement. Zijn motto is Eerst de goede dingen doen en pas dan de dingen goed doen.
LinkedIn / Twitter

willemvansanten-3-klein

Willem van Santen

Auteur Samenwerken

Willem is een ervaren adviseur, programmamanager, trainer en coach. Hij is gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken. Hij brengt bestuur, management en medewerkers samen. Hij helpt organisaties om goede verbindingen te maken met partners in de eigen omgeving. Willem is heel goed in het vertalen van doelen naar activiteiten, en omgekeerd.
LinkedIn

Nick van Moerkerk

Auteur MVO Scan

Met zijn opleidingen en arbeidsverleden in de bouwsector is Nick gestart met het adviseren van met name bouw en infra gerelateerde bedrijven. Met de zelf ontwikkelde methodiek op basis van de ISO 26000 werd het ook mogelijk om bedrijven uit andere branches te adviseren.  Nick zet zich dagelijks in om de kennis van bedrijven op het gebied van MVO te vergroten. Daarvoor organiseert hij regelmatig seminars.
LinkedIn / Twitter